UNICEF Türkiye Milli Komitesi-Türk Amerikan Derneği Resim Yarışması İkinciliği ve Diğer Başarılarımız

01.05.2021 471

Öğrencimiz Nehir Göksu; Türk-Amerikan Derneği'nin UNICEF Türkiye Milli Komitesi eş sponsorluğunda gerçekleştirdiği "Daldım Hayallere, Pandemi Bitince..." konulu resim yarışmasında 11-14 yaş kategorisinde 2. olmuştur. Ayrıca 6-10 yaş kategorisinde resmi sergilenmeye değer görülen bir başka öğrencimiz de Asya Akça'dır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimiz Medine Tütüncü Çabik'i tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

NEHİR GÖKSU-2.LİK ÖDÜLÜ ALAN RESİM      ASYA AKÇA-SERGİLENMEYE DEĞER GÖRÜLEN RESİM

01-05-202101-05-2021